Country:
Language:

Вашият личен онлайн каталог и маркетингов сервиз

Каталожната система, разработена изключително за TMD Friction използва най-актуални каталожни данни за цялата продуктова гама.

За да намерите търсената подходяща част, търсете с помощта на: артикулен номер/номер на частта, OE номер, по засечени каталожени номера.Може да използвате и Експертнто търсене, което включва търсене по критерии на продукта, като: ширина, дължина, дебелина, брой на индикаторите за износване и много други, което прави идентификацията на частите по спирачната система възможно най-лесна.
Новите продукти се актуализират ежеседмично в каталожната система, автоматично.

Също така системата Brakebook дава възможност на регистрираните потребители да съставят индивидуални PDF-каталози според собствените изисквания - за цялата гама от продукти, за част от продуктите, за артикули на определени производители или дори за специални модели. Винаги актуални.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Само с 3 щраквания отивате до точните части за Вашето превозно средство.

ЕКСПЕРТНО ТЪРСЕНЕ

Намерете точната част с помощта на различни, специфични за групите продукти критерии като ширина, височина, брой на индикаторите за износване и пр.

НОВИ СНИМКИ

Нови продукти се показват автоматично след всяка актуализация на данните.

АКТУАЛИЗАЦИИ

Ние актуализираме Brakebook всяка седмица. Редовните посещения си заслужават.

Print on Demand

Съставете си собствен PDF-каталог. За цялата продуктова палета, за част от продуктите, за артикули на определени производители или дори за специални модели.

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ANDROID И IOS

Безплатни за изтегляне. Сега с преработен потребителски интерфейс и подобрено водене на потребителя.

СКЕНЕР ЗА БАРКОД

С помощта на баркода артикулите на Textar могат удобно да се идентифицират чрез приложението и да се извиква подробна информация.