Country:
Language:

Az Ön egyéni online-katalógusa és marketing szolgáltatása.

A TMD Friction cég számára kifejlesztett katalógusrendszer a teljes termékpaletta legfrissebb katalógusadatait alkalmazza.

Keressen célzottan cikkszámok, OE- vagy összehasonlító számok szerint. Termék kritériumok szerinti kiterjesztett keresés is, mint pl. szélesség, hosszúság, vastagság, kopásjelzők száma és sok minden más, teszi könnyebbé a fékalkatrészek azonosítását.

Az új termékekről hetente minden adataktualizálás után új lista készül. Tájékozódjon ezért rendszeresen az új termékeinkről.

Brakebook a regisztrált felhasználók számára ezenkívül lehetővé teszi PDF-katalógusok készítését egyéni követelmények szerint a teljes termékpalettáról, a termékek egy részéről, meghatározott gyártók termékeiről vagy akár speciális modellekről is. Mindig aktuális.

GÉPJÁRMŰ KERESŐ

Csak 3 kattintás szükséges a járművéhez szükséges megfelelő alkatrészek eléréséhez.

Kiterjesztett keresés

Találja meg a megfelelő alkatrészt a különböző termékcsoport specifikus feltételek, mint pl. szélesség, magasság, vastagság, kopásjelző száma stb. segítségével.

ÚJ TERMÉKEK

Az új termékek minden adataktualizálás végrehajtása után automatikusan megjelennek.

FRISSITÉSEK

A Brakebook aktualizálását hetente végezzük. Mindenképpen megéri az oldal rendszeres látogatása.

PRINT ON DEMAND

Készítse el a saját katalógusát PDF-formátumban. A teljes termékpaletta, a termékek egy része, meghatározott gyártók cikkeinek vagy akár speciális modellek vonatkozásában is.

ANDROID ÉS IOS APP

Az ingyenes letöltéshez. Most átdolgozott kezelőfelülettel és még jobb felhasználó vezetéssel.

FÉKBETÉT OLVASÓ

Textar cikkek a vonalkód segítségével az alkalmazással használatával kényelmesen azonosíthatók és részletes információk hívhatók be.