Country:
Language:

Catalogul dvs. personal online şi Marketing Service

Sistemul de catalog dezvoltat exclusiv pentru TMD Friction utilizează cele mai actuale date de catalog pentru sortimentul complet de produse.

Căutaţi specific, în baza numerelor de articol, numerelor OE, numerelor cheie sau a numerelor de comparaţie. Chiar şi căutarea avansată după criteriile de produs, ca de exemplu lăţime, lungime, grosime, numărul indicatorilor de uzură şi multe altele, uşurează identificarea componentelor frânei.
Produsele noi sunt listate săptămânal, după fiecare actualizare a datelor. Din acest motiv, informaţi-vă periodic, despre produsele noastre noi.

Pentru utilizatorii înregistraţi, Brakebook facilitează, în plus, crearea de cataloage PDF individuale, după cerinţele proprii - pentru paleta globală de produse, o parte din produse, pentru articolele anumitor producători sau chiar şi pentru modele speciale. Întotdeauna în versiunea actualizată.

CAUTARE AUTOVEHICUL

Cu doar 3 clicuri, identificați componentele potrivite pentru autovehiculul dvs.

CĂUTARE AVANSATĂ

Găsiţi componenta corectă cu ajutorul diferitelor criterii specifice grupei de produs, cum ar fi lăţimea, înălţimea, grosimea, numărul indicatorilor de uzură, etc.

PRODUSE NOI

Produsele noi sunt afişate automat, după fiecare actualizare de date.

UPDATE-uri

Actualizăm Brakebook în fiecare săptămână. Merită, deci, să ne vizitați cu regularitate.

TIPĂRIRE LA CERERE

Creaţi propriul dvs. catalog PDF. Pentru paleta globală de produse, o parte din produse, pentru articolele anumitor producători sau chiar şi pentru modele speciale.

APLICAŢII PENTRU ANDROID ŞI IOS

Gratuit pentru descărcare. Acum, cu interfaţă îmbunătățită și mai ușor de folosit de către utilizator.

SCANER COD DE BARE

Utilizați codul de bare pentru a identifica cu ușurință articolele Textar și pentru a solicita informaţii detaliate despre produse.